Nieuw pand of verbouwing zonder zorgen

Nieuw pand of verbouwing zonder zorgen

Nieuw pand of verbouwing zonder zorgen

1 dec. 2023

1 dec. 2023

1 dec. 2023

Plafondverlichting installatie EVM Vastgoedmanagement
Plafondverlichting installatie EVM Vastgoedmanagement
Plafondverlichting installatie EVM Vastgoedmanagement

Edwin: “Onlangs heb ik een goede zakelijk relatie geholpen met de oplevering van zijn nieuwe pand. Ik was bij de oplevering aanwezig en gaf opleverpunten aan.

Ook voerde ik discussie met de makelaar en de projectontwikkelaar over bepaalde zaken die niet in orde waren, zoals demarcatie ten behoeve van de huurovereenkomst, het onderhoud en de opbouw van de servicekosten.

Later ben ik op verzoek van de klant opnieuw in het pand geweest om te kijken naar afwijkingen in de afwerking van de verdiepingsvloer. Mijn klant was enorm geholpen met deze begeleiding. De deskundige EVM Projectsupport zorgde ervoor dat het pand werd opgeleverd zoals de klant dat wilde, en bespaarde hem een hoop tijd en gedoe. Voor mijzelf was het een klus die erg veel voldoening gaf.”

Betrekt u een nieuw pand of maakt u plannen voor een interne verbouwing?

EVM regelt voor u de praktische zaken, zodat u zich gewoon bezig kan houden met uw core business. Dat scheelt enorm veel tijd, stress en frustratie. En u heeft alle benodigde bouwkundige en installatietechnische expertise onder handbereik.

EVM Projectsupport kan het volgende inhouden:

Ontwerp laten maken, eventueel met een architect;
Ontwerp selecteren;
Offertes aanvragen bij de verschillende bedrijven zoals aannemers en installateurs en stoffeerders. Deze bedrijven selecteren; offertevergelijk en advies;
Werkzaamheden door aannemers en installateurs en stoffeerders monitoren en controleren;
Opleverpunten opstellen inclusief foto’s en kenbaar maken bij de makelaar, projectontwikkelaar of eigenaar van het pand;
Oplevering verzorgen.

EVM Projectsupport werkt met de partijen die u zelf heeft uitgekozen, zoals aannemers en installateurs, of selecteert deze voor u.

Klaar voor een persoonlijk advies?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen persoonlijk contact met u op om uw vastgoedvragen te bespreken. Een helder antwoord is slechts één telefoontje verwijderd.